« Week of augusti 3, 2020 »
måntisonstorsfrelörsön
all day

Julafton 24.12 Julbön utan publik, strömmas på församlingens Facebooksida. Monica Lundgren predikar, Ellen Hoang och Satu Wendell medverkar med sång och musik.

Juldagen 25.12 Julotta utan publik, strömmas på församlingens Facebooksida. Monica Lundgren predikar, Ellen Hoang och Satu Wendell medverkar med sång och musik.

Jouluna voit FB-sivun kautta seurata joulun hartaudet (ruotsiksi) 24.12 klo 14 ja 25.12 klo 8. Saarna: Monica Lundgren, laulu ja musiikki: Ellen Hoang ja Satu Wendell.

all day

I juni firar vi gudstjänst kl 11 14.6 28.6 och i juli 5.7 sen blir det sommarpaus och så startar vi igen den 9.8 med nattvardsgudstjänst.

Start: 14 jun 2020 22:30
End: 9 aug 2020 22:30

Start: 9 aug 2020 11:00

Tema: Ett överflödande liv. Vi är ite ifall cädret tillåter. Bli hemma om du har förkylningssymptom eller har snuva. Vi följer hälsomyndigheternas rekommendationer.