« fredag augusti 28, 2020 »
fre

Julafton 24.12 Julbön utan publik, strömmas på församlingens Facebooksida. Monica Lundgren predikar, Ellen Hoang och Satu Wendell medverkar med sång och musik.

Juldagen 25.12 Julotta utan publik, strömmas på församlingens Facebooksida. Monica Lundgren predikar, Ellen Hoang och Satu Wendell medverkar med sång och musik.

Jouluna voit FB-sivun kautta seurata joulun hartaudet (ruotsiksi) 24.12 klo 14 ja 25.12 klo 8. Saarna: Monica Lundgren, laulu ja musiikki: Ellen Hoang ja Satu Wendell.

Facebook: Betlehemskyrkan - Grankulla svenska metodistförsamling