« onsdag mars 31, 2021 »
ons

Tillsvidare strömmar vi gudstjänsterna på sö kl 11 via FB. Gilla oss på: Betlehemskyrkan - Grankulla svenska metodistförsamling

Församlingsrådsmöten hålls 8.2.2020 kl 16 och 15.3.2021 kl 16 och 12.4.2021 kl 16 och 10.5.2021 kl 16.

PROGRAM

Extra församlingskonferens torsdagen den 18 mars kl. 17 på Zoom Ärende: Val av revisor för församlingen. Det hade skett ett misstag på senaste församlingskonferens och ingen revisor hade blivit vald. På förslag är Jonas Sandell och han är villig att utföra uppdraget. Meddela Cata Ekman-Niemi-Kaija per epost (grankulla@metodistkyrkan.fi) om du kan delta. Hon skickar sedan en länk till dig.

Ordinarie församlingskonferens Församlingens medlemmar kallas till församlingskonferens tisdagen den 23 mars kl. 18. Vi behandlar sedvanliga ärenden såsom bokslut och verksamhetsrapporter samt väljer nya personer till olika förtroendeuppdrag. Mötet sker i församlingssalen och på zoom. Meddela Cata Ekman-Niemi-Kaija, grankulla@metodistkyrkan.fi, senast den 22 mars, om du vill delta på zoom! Högst 6 personer kan delta fysiskt i kyrkan. Distriktsföreståndare Leif-Göte Björklund leder konferensen.

Gudstjänsterna strömmas via facebook tills vi igen får lov att mötas i kyrkan. Du kan följa med på församlingens facebook-sida: Betlehemskyrkan – Grankulla svenska metodistförsamling. All information sker via hemsidan: www.grankulla.metodistkyrkan.fi