Församlingskonfererens to 18.3 kl 17 & ti 23.3.2021 kl 18

23 mar 2021 19:37

I församlingen får vi se fram emot två församlingskonferenser. Den 18 mars kl. 17 har vi en extra församlingskonferens med ett enda ärende: att välja en revisor. På grund av ett misstag blev ingen revisor vald tidigare och därför måste vi sköta det här ärendet på det här sättet. Jonas Sandell är föreslagen och är villig att sköta revisionen. Konferensen hålls på Zoom och om du anmäler dig dagen innan, den 17 mars, får du en länk som ansluter dig till mötet.

Den 23 mars kl. 18 har vi en ordinarie församlingskonferens, där vi behandlar verksamhetsrapporter och bokslut och väljer personer till olika förtroendeuppdrag. För att få alla handlingar ber jag att du anmäler dig den 19 mars till Cata Ekman-Niemi-Kaija per epost: grankulla@metodistkyrkan.fi. Annars kan du anmäla dig för deltagande den 22 mars till samma epost. Om du behöver teknisk hjälp, ta kontakt med Cata eller mig i god tid före konferenserna.